Doorkijkjes aan de Brouwersgracht

maandag, 18 april 2016

Aan de Brouwersgracht ziet u de overgang van dorp naar binnenstad. Het is een locatie met prachtige overgangen voor winkelen, ondernemen en wonen.

Doorkijk panden langs Brouwersgracht

Met Brouwerspoort krijgt Veenendaal er vele voorzieningen bij. Die maken Veenendaal als winkelstad en woonplaats nóg aantrekkelijker. Alle voorzieningen binnen handbereik. Verspreid over Brouwerspoort worden honderden woningen gebouwd. Wonen in Brouwersport betekent de stad letterlijk "aan je voeten" hebben. Shops, horeca en cultuur: Wie zijn voordeur achter zich dichttrekt, staat er direct midden in. Zo ziet u aan de oostkant het Zwaaiplein en aan de westkant het Kees Stipplein en het Thoomesplein. Hier nodigen bomen en bankjes u uit langer te verblijven. Geen andere plek in Brouwerspoort biedt zoveel doorkijkjes als de Brouwersgracht. Horeca en culturele voorzieningen aan het Kees Stipplein zorgen ervoor dat er altijd wel iets te beleven valt. 

Momenteel ontwikkelt AM in samenwerking met TOP vastgoed, winkels voor onder andere 2 supermarkten, openbare parkeerplaatsen en een aantal appartementen. Neem contact op als u interesse heeft in een karakteristieke winkelruimte of appartement.  

Brouwerspoort is een absolute A-locatie voor winkelen en wonen.