Laatste ontwikkelingen in Brouwerspoort

woensdag, 31 januari 2018

Waar nu nog een groot parkeerterrein is, start in de zomer van 2018 de bouw van Blok 18, randje Brouwerspoort. Het college is akkoord en nu is ook de overeenkomst met AM ondertekend. Op het parkeerterrein aan het Coornhertpad worden circa 97 woningen, uiteenlopend van appartementen tot gezinswoningen, gebouwd.

Bouwplaats Coornhertpad van bovenaf

Wethouder Arianne Hollander is blij met de ontwikkeling: “Fijn dat nu ook op deze plek, zo vlakbij het centrum, gebouwd gaat worden. AM is al lange tijd onze partner in de ontwikkeling in Brouwerspoort en de ondertekening van een overeenkomst is altijd een mooi moment!”

Maar er staat op korte termijn nog meer te gebeuren in Brouwerspoort! Zo wordt de voormalige Pniëlkerk gerenoveerd. De kerk krijgt een nieuwe functie. Ter voorbereiding op de verkoop worden eerst nog wel de vloer en de gevel aangepakt. En op het terrein tussen Sajet en Tricotage, waar vroeger het ING-kantoor stond, wordt al volop aan Tissu gebouwd; hier vestigt Hoogvliet supermarkt zich, vindt u straks aanvullende winkelruimte, een parkeerdek en 16 huurappartementen.

Kijk voor meer informatie op de website over de bouw van blok 18.