Mogelijkheden in Brouwerspoort

maandag, 22 mei 2017

Het centrum van Veenendaal bestaat uit meer dan alleen winkels en horeca. Denk aan cultuur, leisure en werklocaties. Verschillende functies komen bij elkaar in het hart van de stad. Het is een plek waar je wilt zijn, waar je elkaar kan ontmoeten.

Zo verhuisde Gert Kwetters zijn bedrijf Visionplanner van de Plesmanstraat naar de Brouwersgracht. “Die locatie deed me denken aan onze vestiging in Barcelona. Als ik daar naar buiten loop zit ik midden op een gezellig plein’, vertelt Kwetters. Sinds 1 januari van dit jaar hebben de werknemers van Visionplanner uitzicht op het stadsstrand en vinden ze de gezelligheid van het centrum van Veenendaal voor de deur.

Gert Kwetters is blij met de overstap naar hartje Veenendaal. “Stap naar buiten en kijk om je heen. Wat is er mooier dan in het centrum van de stad, daar waar je klanten zitten, daar waar andere mensen ook zijn, met je bedrijf te zijn? Je bent toch altijd op zoek naar iets wat jou als bedrijf uniek maakt, een drive om anders te zijn.”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de binnenstad neem dan contact op met Centrumcoördinator Erwijn Harsevoort van de gemeente Veenendaal via (0318) 538 538.