Werkzaamheden de Helling

Stedin, Vitens en KPN Netwerk NL voeren tussen 28 april en eind juli werkzaamheden uit aan de gasleidingen, elektriciteitskabels, waterleiding en glasvezelkabels in het centrum van Veenendaal, ter hoogte van de Helling. De werkzaamheden zijn nodig om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst voldoende energie beschikbaar is voor alle gebruikers.

Om de kabels en leidingen te verleggen en aan te passen worden op verschillende plaatsen straten, trottoirs of fietspaden opengebroken. Ook wordt het huidige elektriciteitsstation dat nu te vinden is aan de Brouwersgracht verplaatst naar de overzijde van de Helling. Door de werkzaamheden is het mogelijk dat een straat, trottoir of fietspad minder goed bereikbaar is deze periode. Woningen en winkels blijven altijd (te voet) bereikbaar. Daarnaast zijn er mogelijk momenten dat er tijdelijk geen elektriciteit, gas of water beschikbaar is. Omwonenden, winkeliers en overige gebruikers worden tijdig geïnformeerd per brief, zodra bekend is op welke datum en binnen welke tijdsperiode dit plaats vindt.

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur contact opnemen met dhr. W. Schoeman van aannemer Van den Heuvel via telefoonnummer 06 53 19 55 64 of emailadres w.schoeman@heuvelheesch.nl.