Woningen Stadsstrand naderen afronding

De twaalf eigenzinnige stadswoningen die Ingenious Living bouwt aan het Stadsstrand naderen hun afronding. De strandpaviljoenuitstraling is al goed zichtbaar. Oplevering staat gepland voor september dit jaar, waarna ook het vernieuwde Stadsstrand ingericht wordt. Naar verwachting is het strand half november gereed.

Engbert Stroobosscher: “Ik ben ontzettend blij met dit bijzondere project in onze binnenstad. Het geeft deze plek een geheel eigen uitstraling. Als straks ook het Stadsstrand is ingericht, vormt deze omgeving weer een heerlijke locatie voor ontmoeting en beleving midden in het centrum.”

‘Aan het Stadsstrand’ in hartje centrum Veenendaal is een bijzonder project van woningen en daaronder eetgelegenheden vermomd als strandpaviljoen. Een groot deel van de begane grond is al verhuurd. Voor het huren van de overige ruimte kan contact opgenomen worden met Ingenious via het contactformulier op www.ingenious.nl 

Zodra de woningen opgeleverd zijn, kan ook de herinrichting van het Stadsstrand beginnen. Zo worden de oude speeltoestellen teruggeplaatst, is er ruimte voor zowel zand als gras en worden er bomen geplaatst.