Stadstrand

Stadswoningen aan het stadstrand

Brouwerspoort wordt met de bouw van de stadswoningen op het Stadsstrand weer een stukje completer. ‘Aan het Stadsstrand’ in hartje centrum Veenendaal is een bijzonder project van woningen in de vorm van een strandhuis en daaronder eetgelegenheden vermomd als strandpaviljoen.

Alle twaalf eigenzinnige, en in zijn soort uitzonderlijke, stadswoningen hebben een strandhuisuitstraling met een terras of balkon. Een fijne samenstelling van binnen- en buitenleven. Daarnaast zijn de woningen ‘Aan het Stadsstrand’ bewust duurzaam gebouwd en daardoor zeer energiezuinig. Het materiaalgebruik is hoogwaardig en duurzaam en doet daarmee recht aan de groene omgeving waarmee Veenendaal zich omringt. ‘Aan het Stadsstrand’ is een unieke kans om te wonen in een uitzonderlijke en eigentijdse nieuwbouwwoning aan dé hotspot van Veenendaal.

Enthousiast geworden over dit unieke project in hartje Veenendaal? Dan bent u van harte welkom op de verkoopinformatieavond van Ingenious op 12 december van 18.00 uur tot 20.00 uur bij DownTown (Tuinstraat 133) in Veenendaal. Deze avond staat ontwikkelaar Ingenious voor u klaar samen met de makelaars Van Ginkel en Bemmelen en VC Makelaars met een verkoopteam.
Op de verkoopinformatieavond kunt u bij interesse inschrijven voor één of meerdere bouwnummers.
Kijk voor meer informatie ook op: www.aanhetstadsstrand.nl.

Strandpaviljoen

Naar verwachting start de bouw van het strandpaviljoen medio oktober/november 2019. De aanpassingen van het openbaar gebied volgen aansluitend. Hieronder valt bijvoorbeeld de inrichting van het vernieuwde stadsstrand. Dit ontwerp is tot stand gekomen in overleg met de klankbordgroep voor het stadsstrand. Momenteel loopt de procedure aanvraag omgevingsvergunning.

Tot 1 september 2019 zijn er nog volop activiteiten op het stadsstrand. René Keulers is in opdracht van Winkelstad Veenendaal coördinator van het strand. De situatie in 2020 is vanwege de bouwwerkzaamheden nog onduidelijk. Naar verwachting is de oplevering van het project in de zomer van 2020, maar een exacte datum is nog niet bekend. Het vernieuwde stadsstrand biedt ook mogelijkheden voor (kleinschalige) evenementen.